Έτοιμο για διακρίσεις το «Fight Club»

Στο δρόμο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Εφήβων Νεανίδων TaeKwonDo που θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα το προσεχές τριήμερο 30-01-02 Οκτωβρίου βρίσκεται το «Μαχητικό κλαμπ Πάτρας», που αναχωρεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

Ο συλλογος θα συμμετάσχει με 5 αθλητές:
Σταμιρης Κωσταντινος -68 κιλά
Γιαχαλης Νικόλαος -48 κιλά
Δημόπουλος Χρήστος -51 κιλά
Παπαναγιωτου Σπύρος -51 κιλά
Λαλιώτης Παναγιώτης -59 κιλα.

Οι αθλητές του Μιχάλη Κοτσόπουλου που θα πλαισιώσουν την αποστολή δείχνουν κατάλληλα προετοιμασμένοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο από αυτούς προέρχονται από τραυματισμό, κατά την διάρκεια των δυνατών σπάρινγκ που πραγματοποιήθηκαν και τελευταία στιγμή συμπεριελήφθησαν στην ομάδα.

Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε:
«Η ομάδα γενικά είναι σε εξαιρετική φόρμα (εκτός των δυο), εφόσον όλο το καλοκαίρι δεν έμεινε μακρυά από τις προπονήσεις, ξεκινώντας όλο τον Ιούλιο με καθημερινές προπονήσεις, συνεχίζοντας έτσι έως το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο «1o Summer Sport Camp»στο Λουτράκι, όπου και συνεχίστηκε με δίπλες προπονήσεις που διοργάνωσε ο σύλλογός μας σε συνεργασία με σωματεία από όλη την Ελλάδα και το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το τελικό στάδιο πραγματοποιήθηκε όλες τις υπόλοιπες εβδομάδες με προγραμματισμένες κοινές προπονήσεις με φιλικά σωματεία όπου μας κράτησε σε πολύ καλό επίπεδο.
Έφθασε λοιπόν η τελική ευθεία για του αθλητές μου που ρίχνονται στην μάχη για μια διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το προσεχές τριήμερο, και εύχομαι κάλο ταξίδι και καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή!»