Αισιοδοξεί ο Ρέλλας, τέλος ο Κουτρόπουλος

Την αισιοδοξία του για τον Παναιγιάλειο της επόμενης μέρας εξέφρασε στο radioaigialeia ο Αντώνης Ρέλλας. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αιγίου αναφέρθηκε στις εξελίξεις και επεσήμανε πως παρά τα εμπόδια που κάποιοι βάζουν, ο Παναιγιάλειος θα προχωρήσει και δεν θα βρεθεί στον γκρεμό.

Μεταξύ άλλων είπε: «Η ομάδα θα προχωρήσει παρά τα εμπόδια που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν, οι οποίοι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δυναμώσουν και να πεισμώσουν ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους που θα εμπλακούν στον Παναιγιάλειο. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν διαισθάνεται ότι αν δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση ο Παναιγιάλειος μπορεί να βρεθεί στον γκρεμό.

Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνω την ανυπομονησία και την ανησυχία του κόσμου, όμως χρειάζεται υπομονή και συσπείρωση για το καλό της ομάδας. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι».

Παραίτηση Κουτρόπουλου

Μετά από έξι μήνες στην κεφαλή της διοίκησης της Αιγιώτικης ΠΑΕ, ο Πάνος Κουτρόπουλος αποτελεί παρελθόν, όπως ανακοίνωσε με επιστολή του και ο ίδιος. Η νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά του Παναιγιαλείου και το νέο ΔΣ που θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες, τον έφεραν σε αυτή τη θέση, ευελπιστώντας, όπως τόνισε και ο ίδιος, τα πράγματα να πάνε καλύτερα.