Επιτέλους δράση στις κατηγορίες της ΕΣΚΑ-Η

Τέλος τα φιλικά και τα «πειράματα» από τις ομάδες των κορυφαίων τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς έρχεται η ώρα των επισήμων και το πρώτο τζάμπολ, τόσο στην Α1 όσο και στην Α2 κατηγορία. Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί τα πρώτα παιχνίδια, που θα αποτελέσουν και το «πρόγευμα» μιας πολύ συναρπαστικής δράσης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στις δυο αυτές διοργανώσεις.

Στην μεγάλη κατηγορία (Α1), το «βάπτισμα του πυρός» θα δοθεί στις 11.30 το πρωί στην Αρχαία Ολυμπία, εκεί όπου ο Ολυμπιονίκης θα υποδεχθεί την Κεφαλονιά, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι στα προγνωστικά για να πάρουν τους δυο πρώτους τους βαθμούς.  Όσο για τους νησιώτες του Φίλιππα Ροδόπουλου, χωρίς άγχος και πίεση θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό σε μια χρονιά που θέλουν να επιβιώσουν στην κατηγορία χωρίς το άγχος και την πίεση των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Πανωλενειακός εντός με Ληξούρι  

Σε ότι αφορά την αυλαία της Α2 κατηγορίας, αυτή θα ανοίξει την ίδια ημέρα (Κυριακή 9 Οκτωβρίου-13.30) στο κλειστό της Καράτουλας, εκεί όπου ο νεοφώτιστος και φιλόδοξος Πανωλενειακός, θα υποδεχθεί το Ληξούρι σε μια αναμέτρηση ανοιχτή στα προγνωστικά. Δυο ομάδες που βασικό τους στόχο έχουν να παραμείνουν όσο πιο γρήγορα γίνε- ται στην κατηγορία.