Επίσκεψη Ν. Αργυρόπουλου στις ακαδημίες του Απόλλωνα

Το πρωινό του Σαββάτου στις 5/11 και έπειτα από πρόσκληση του Υπευθύνου των Ακαδημιών Μπάσκετ , Θάνου Λουκόπουλου, παραβρέθηκε στις Ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας ο πρώην αρχηγός του Απόλλων Carna, Νίκος Αργυρόπουλος.

Οι αθλητές της Ακαδημίας μας, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να μιλήσουν με τον Νίκο Αργυρόπουλο καθώς επίσης και να ακούσουν τις χρήσιμες συμβουλές που είχε να τους δώσει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε προπονητικό. Επιθυμώντας να αναδείξει το ρόλο που παίζει η άθληση αλλά και η μόρφωση στη διάπλαση ενός σωστού χαρακτήρα με υγιή συμπεριφορά, ενθάρρυνε τους μικρούς αθλητές να βρουν την χρυσή τομή οι ίδιοι και να αφιερώσουν πρωτίστως χρόνο για το διάβασμα τους, για να αποκτήσουν παιδεία και δευτερευόντως στο άθλημα που αγαπούν.

Γνωστός ο ίδιος, για το ήθος του ως αθλητής, δε παρέλειψε να αναφέρει πως «ο ιδανικότερος συνδυασμός είναι, να είναι κάποιος καλός μαθητής και αθλητής».
Μεταξύ άλλων τόνισε το ότι είναι πολύ τυχεροί που βρίσκονται στον Απόλλωνα καθώς υπάρχουν προπονητές ικανοί και με τα κατάλληλα προσόντα και παιδεία , από τους οποίους οι αθλητές μπορούν να μάθουν πολλά και να εκπαιδευθούν έχοντας τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον τους.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο γεγονός ότι οι αθλητές των Ακαδημιών του Απόλλωνα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται σε τρία κλειστά γήπεδα και πως και ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα και κατάφερε να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το άθλημα που αγαπούσε.