Επέστρεψε ο Προμηθέας, με προπονήσεις και επισκέψεις στο πρόγραμμα

Στη «βάση» του, την Πάτρα έχει επιστρέψει ο Προμηθέας από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, καθώς ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του αρχικά στο Καρπενήσι, και στη συνέχεια στη Γερμανία, όπου έδωσε 2 δυνατά φιλικά με Μπάμπεργκ και Μπαϊρόιτ.

Οι πρώτες εντυπώσεις του τεχνικού επιτελείου είναι πολύ καλές, τόσο από τη σκληρή δουλειά, που έγινε στο Καρπενήσι (και μάλιστα, χωρίς κανέναν σοβαρό τραυματισμό), όσο και από τα πρώτα 2 φιλικά στη Γερμανία, στα οποία η ομάδα έδειξε μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων της, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους φίλους της, που ανυπομονούν να τη δουν και να τη θαυμάσουν και από κοντά. Μάλιστα, αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν 2 φιλικοί αγώνες, που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες και θα αποτελέσουν τα αποκαλυπτήρια της πατρινής ομάδας στους φιλάθλους της Πάτρας.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα επέστρεψε σήμερα στα παρκέ με διπλές προπονήσεις, ενώ αύριο, μετά την πρωινή προπόνηση, όλη η αποστολή της Ανδρικής ομάδας θα επισκεφθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για να λάβει τις ευλογίες του, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη.