Εντυπωσιακή Θύελλα!

Φιλική νίκη με 3-0 σημείωσε η Θύελλα απέναντι στον Απόλλων Εγλυκάδας, δείχνοντας μια ομάδα που είναι «χτισμένη» για μεγαλύτερη κατηγορία και που θα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Χρήστου Γερολυμάτου αντιμετώπισε δυσκολίες στα πρώτα 20 λεπτά όπου ο Απόλλων Εγλυκάδας ήταν αρκετά καλός, αλλά στην συνέχεια ανεβάζοντας την απόδοση της έφτασε στο 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Λυμπέρη και ένα του Πανταζή. Στην επανάληψη, ο Απόλλων προσπάθησε με την σειρά του για κάτι καλύτερο, ανέβασε κάπως την απόδοση του χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αλλάξει κάτι, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

Θύελλα Πατρών (Χ. Γερολυμάτος): Μπαρδάκης, Μαντούκας, Γιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Λάτσης, Βλασσόπουλος, Πανόπουλος, Σκεπετάρης, Κουνάβης, Πανταζής, Λυμπέρης. Αγωνίστηκαν και οι Βαρνακιώτης, Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τσέλα, Μασούρας, Χ. Χριστόπουλος, Δούλος, Αλεξανδρόπου- λος, Ζαχαρόπουλος.

Απόλλων Εγλυκάδας (Δ. Σγούρας): Παπαπαύλου, Δρογγίτης, Κανελλακόπουλος, Καφεντζής, Ι.Βανάκας, Φωτακόπουλος, Χαλκιόπουλος, Τσαουρδάς, Μαραχώρης, Δημητρακόπουλος, Παντελής. Αγωνίστηκαν και οι Καραμάνης, Μπαρδούσης, Καραπίτσος, Μπαλτίκας.