Έδειξε τα… δόντια του ο Αετός Ρίου

Με τέρμα του Μάρκου στο 20′ λεπτό, ο Αετός Ρίου επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα Εγλυκάδας με 1-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει της νέας χρονιάς.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που αγωνίσθηκαν με πολλές ελλείψεις, προβλημάτισαν στο α’ μέρος, αλλάζοντας όμως προς το καλύτερο την εικόνα τους στην επανάληψη και χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.
Εκτός από το τέρμα της νίκης, ο Αετός Ρίου έχασε και πέναλτι στο 40′ με τον Τσιβλικάκη, το οποίο απέκρουσε ο Δασκαλάκης.

AΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Θ. Κατσαντούλας) : Παπατάσσος, Ζακυνθινός, Μάρκου, Μίντζας, Σπανός, Γεωργίου, Στάμος, Μπουλούμπασης, Ζέρβας, Χρυσανθόπουλος.
Αγωνίσθηκαν και οι : Τσάκας, Μαρούντας, Τσάμης, Δ. Ζέρβας, Σακαμπέτης, Παρασκεύόπουλος, Καρδάρας, Μπορονικολός, Χ. Θεοδωρόπουλος, Παπαλεξόπουλος, Ν. Θεοδωρόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Δ. Σγούρας) : Δασκαλάκης, Γελάσιος, Τσαουρδάς, Δρογγίτης, Καραβούλιας, Κανελλακόπουλος, Φωτακόπουλος, Παντελής, Χαλκιόπουλος, Βασιλείου, Νικολόπουλος.
Αγωνίσθηκαν και οι : Παναγιωτόπουλος, Ν. Καφεντ