Δεν «πόνεσε» η ήττα τον ΝΟΠ

Ο ΝΟΠ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 15-3 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής των ανδρών. Η πατρινή ομάδα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κοντράρει τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον ξένο Σάριτς, που πέτυχε έξι τέρματα.

Επιπλέον, τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ, βοηθούν τους αθλητές του Βασίλη Λαμπάτου να αποκομίζουν εμπειρίες και να αποκτούν ομοιογένεια εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Άλλωστε ούτε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι από αυτά που στόχευε σε βαθμούς ο ΝΟΠ, για να διεκδικήσει την παραμονή του. Και μπορεί οι περισσότεροι να θυμόμαστε τα ντέρμπι άλλων εποχών μεταξύ των δύο ομάδων, που ο ΝΟΠ κατάφερνε να περνά από τη Θεσσαλονίκη, ακόμη και με κόντρα διαιτησία, ωστόσο η νέα εποχή των «δαιμόνων», δίνει τόπο στα νέα παιδιά για να μπορέσουν να γράψουν τη δική τους ιστορία μελλοντικά.

Τα 8λεπτα: 2-0, 4-1, 5-1, 4-1.

Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν : Σαρησάββας 2, Ζάτοβιτς 1, Ν. Προσινικλής 1, Νικολαϊδης 1, Παπαποστόλου 1, Σάριτς 6, Δημητριάδης 1, Τσολακούδης 1, Σιώπκας 1.

ΝΟΠ: Λιμαράκης, Γ. Κανελλόπουλος, Αθανασίου, Β. Κανελλόπουλος, Τουλγαρίδης, Καλιοράκης, Φύκουρας, Κωνσταντακόπουλος 1, Παπάκος 1, Γκότσης, Βικάτος, Δίπλαρος, Αθανασόπουλος, Δουρίδας 1, Πασσάς.