Δεν έπεισε ο Μπέντζαμιν

Με τρεις Αμερικάνους συνεχίζει προς το παρών ο Προμηθέας στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής, αφού η αποχώρηση του Άντερσον ακόμη δεν έχει καλυφθεί. Αν και αρχικά υπήρχε μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι με την έλευση του Αμερικάνου φόργουορντ Ντουέιν Μπέντζαμιν το κενό αυτό θα γέμιζε ουσιαστικά, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο Αμερικάνος (παραμένει ακόμη στην Πάτρα), μέσα από την παρουσία του στις τρεις προπονήσεις που έκανε με την πατρινή ομάδα δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και έτσι, δεν προχώρησε η συμφωνία μαζί του. Το αν τελικά θα αποκτηθεί παίκτης ή όχι πριν από το καθοριστικό ματς κόντρα στα Τρίκαλα το ερχόμενο Σάββατο, είναι κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί από τώρα. Κι αυτό, καθώς ο Βετούλας και οι άνθρωποι του Προμηθέα, δεν θέλουν να κάνουν απλά και μόνο μια μεταγραφή για τους τύπους, αλλά να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό η ομάδα με την εν λόγω προσθήκη. Κάτι που σημαίνει ότι ίσως καθυστερήσει η τελική επιλογή, αν και οι προτάσεις των μάνατζερ δίνουν και παίρνουν καθημερινά στα γραφεία της πατρινής ΚΑΕ.

«Πρέπει να βρούμε αυτό που χρειάζεται η ομάδα και για το λόγο αυτό η τελική επιλογή δεν θα γίνει με καμία απολύτως βιασύνη», σχολίασε για το θέμα αυτό ο Βετούλας, που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι ακριβώς παίκτη χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση.