Δε βιάζεται για μεταγραφή ο Απόλλωνας

Τα τρία τελευταία και πιο βασικά κομμάτια του έμψυχου δυναμικού του Απόλλωνα απομένουν ακόμη για τη νέα περίοδο στον Απόλλωνα (δυο Αμερικάνοι και ένας Κοινοτικός) και ο Κώστας Μέξας, δεν δείχνει να βιάζεται, για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Θέλει να εξετάσει όλα τα δεδομένα και τις προτάσεις παικτών που έχει κατά νου, έτσι ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πρώτα και κύρια σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του στον «μελανόλευκο» πάγκο συλλέγει πληροφορίες, έτσι ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να κατασταλάξει οριστικά προς ποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών θα κινηθεί.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ούτε μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου αναμένεται να υπάρξει κάτι το ουσιαστικό στα εν λόγω μεταγραφικά ζητήματα των Αχαιών κι εκείνο που μένει να φανεί είναι, αν και οι τρεις αυτές υποθέσεις θα έχουν αίσιο τέλος μέχρι τις 18 Αυγούστου που υπάρχει και η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο.

Ο ίδιος πάντως και η διοίκηση δεν θέλουν να ξεκινήσει η προετοιμασία με κενά στο έμψυχο δυναμικό, όμως οι «μελανόλευκοι» βλέποντας και τη γενικότερη εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής, δείχνει αποφασισμένη να ρισκάρει εξαντλώντας τα χρονικά περιθώρια για να κλείσει τις τρεις αυτές προσθήκες παικτών.

Άρα λοιπόν κανείς με τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα δεν μπορεί να προβλέψει με απόλυτη σιγουριά το πόσα από τα τρία παραπάνω κενά θα έχουν καλυφθεί πριν από την πρώτη προπόνηση στο κλειστό της Περιβόλας.