Δ. Βεργίνης: «Πρώτα η παραμονή, μετά τα πλέι-οφ»

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής και ο Δημήτρης Βεργίνης έχει ένα λόγο παραπάνω για να πει τα δικά του, αφού είναι και ο αρχηγός πλέον της ομάδας, μετά το αντίο από τη δράση του Νίκου Αργυρόπουλου.

Ο Βεργίνης δεν έκρυψε τη αισιοδοξία του για τη φετινή τύχη της ομάδας, παρότι και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δυνατό ειδικά από την 4η θέση και κάτω, όπου οι αγωνιστικές διαφορές των ομάδων είναι μικρές και τα πάντα μπορεί να συμβούν.

«Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία όλοι στην ομάδα, γιατί είναι το πιο βασικό και σημαντικό. Από κει και πέρα, μπορεί να φαίνεται ως κλισέ, όμως προέχει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί και πέρυσι όλοι είδαμε τι έγινε στην τελευταία αγωνιστική», ξεκίνησε τα λόγια του προς την εφημερίδα «Match» ο έμπειρος γκαρντ.

Στη συνέχεια ο Βεργίνης έδειξε το τι μπορεί να διεκδικήσει ναι να πετύχει η ομάδα. «Τι άλλο από το να μπούμε στην 8άδα και τα πλέι-οφ, στόχος που πρέπει να γίνει και μόνιμος θα έλεγα τα επόμενα χρόνια για την ομάδα, αλλά κι αυτός θέλει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια», επεσήμανε με νόημα.