Μπαίνει στη μάχη η Ακαδημία

Την ερχόμενη Κυριακή στις 6.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας η Ακαδημία των Σπορ έχει πρεμιέρα στο νέο διευρυμένο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Η μοναδική εκπρόσωπος της πόλης μας σε εθνική κατηγορία θα προσπαθήσει στο φετινό δυνατό πρωτάθλημα να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία συμμετέχοντας σε έναν όμιλο που σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισάξιες. Στην πρεμιέρα της Λαμίας θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα της Φθίας, η οποία προέρχεται από το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας και υποβιβάσθηκε την περσινή χρονιά.

Το τεχνικό δίδυμο των προπονητών της Ακαδημίας των Σπορ, Ελένη Αραβαντινού και Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, την φετινή χρονιά θα στηριχτούν στους παρακάτω 22 αθλητές: Ε. Βύρλος, Φ. Χαραλαμπάκης, Π. Παπαλέξης, Δ. Καλούδης, Α. Παπαγιαννόπολος, Δ. Μακρυδάκης, Μ. Μάρκοβιτς, Κ. Καραγιάννης, Κ. Γεωργίου, Η. Παπανικολάου, Π. Μαρκάτος, Δ. Βύρλος, Κ. Κωνσταντινίδης, Α. Τσάμης, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Λαμπρόπουλος, Α. Χαμαλίδης, Ν. Διάφας, Ν. Γαλάντες, Γ. Καρύδης, Τ. Πολίτης, Δ. Μήλας. Από την περσινή ομάδα απουσιάζουν οι Π. Παναγιωταρόπουλος, Δ. Λύγκας οι οποίοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία και αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα, άμα μετατεθούν σε μονάδες κοντά στην Πάτρα. Οι Ι. Τριανατφύλλου και Κ. Παναγιωταρόπουλος που απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους καθώς και ο Δ. Μπακαφούκας που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας κατόπιν χειρουργικής επέμβασης.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δηλώνει για την πρεμιέρα:
«Κάθε αρχή και δύσκολη. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που προέρχεται από την Α2 και θα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί και χωρίς λάθη, για να γυρίσουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Το φετινό πρωτάθλημα σε δυναμικότητα θα είναι πολύ διαφορετικό από το περσινό και θέλει μεγάλη προσοχή από τον πρώτο έως τον τελευταίο αγώνα. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους τους αθλητές μας».