Άρχισε η προ-πώληση για το Προμηθέας-Τρίκαλα

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Προμηθέα και τα Τρίκαλα BC Aries για την 8η αγωνιστική της Basket League. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 5μ.μ. και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης καθημερινά 10π.μ.-2μ.μ. και 5-8μ.μ. από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Επιπλέον, εκτός από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος), οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια κι από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της viva.gr στην Πάτρα
Seven spots, Μαιζώνος 209
Public, Ερμού 55

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο ΑΣΠ και η ΚΑΕ Προμηθέας εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής: «Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Προμηθέα Πάτρας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου. Ο πατρινός πολιτικός και δικηγόρος τίμησε – όσο ελάχιστοι – την πόλη της Πάτρας, υπηρετώντας την ως λαμπρός νομικός και επιφανής πολιτικός και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον Ελλαδικό χώρο χάρις στην ανιδιοτέλεια, την εντιμότητα και το απαράμιλλο ήθος, που χαρακτήρισαν όλον το βίο του».