Απόλλωνας: Με πλάνο διετίας για τη μεγάλη άνοδο

Μία ξεχωριστή χρονιά έχει ξεκινήσει φέτος για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα, η οποία έχει θέσει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους για την επόμενη διετία. Συγκεκριμένα ο προγραμματισμός έχει να κάνει με μία όσο το δυνατό καλύτερη πορεία φέτος στην επιστροφή των «μελανόλευκων» στην Α2 Εθνική, για να μπουν οι βάσεις, έτσι ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουν την μεγάλη άνοδο στην Α1 Εθνική. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αν έρθει νωρίτερα μία τέτοια επιτυχία δεν θα είναι καλοδεχούμενη από τον πατρινό σύλλογο.

Ο Γιώργος Λυκούδης μιλώντας στην εφημερίδα Match τόνισε: «Ο πρωταρχικός μας στόχος στο φετινό πρωτάθλημα είναι να πλασαριστούμε όσο το δυνατό πιο ψηλά, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Θέλουμε στην επόμενη διετία η ομάδα να βρίσκεται στην Α1 Εθνική των γυναικών».

Και βέβαια κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα εφικτό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Απόλλωνας έχει ισχυρές υποδομές στις γυναίκες και σίγουρα μακροπρόθεσμα μπορεί να βασιστεί στα δικά του παιδιά.

Να θυμίσουμε ότι το φετινό ρόστερ των γυναικών αποτελούν οι Βάσια Αρβανιτοπούλου, Κατερίνα Παϊσιου, Μαριάντη Κανελλοπούλου, Παναγιώτα Φαλτσέτα, Πέννυ Μπακλέση, Έλενα Κόλλια (κεντρικές), Βάσω Γιαννοπούλου, Μαριάντζελα Κάνιστρα, Έλενα Καρνάτσου, Σοφία Πασπαράκη, Νίκη Κόλλια, Μοσχούλα Πατακοπούλου (ακραίες), Αθηνά Σωτηρίου, Ευδοκία Κομνηνού, Φωτεινή Ξάνθη, Μαριαλένα Χατζηβασιλείου (διαγώνιες), Ελένη Καράβολα, Έμμα Οικονομοπούλου, Γλυκερία Κακαφώνη (λίμπερο), Νάσια Καρνάτσου, Αναστασία Παπαγιάννη και Βιβή Μιχοπούλου (πασαδόροι). Ένα ρόστερ με ηλικιακό μέσο όρο 19 ετών και με πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις.