Απάντηση πρώην μελών του Απόλλωνα στην ΚΑΕ

Με επιστολή τους πρώην και νυν μέλη του Απόλλωνα απαντούν στην ανακοίνωση της διοίκησης της πατρινής ομάδας. Όπως αναφέρουν:

«Με αφορμή την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Απόλλων Α.Σ. προς τον Τύπο, η οποία περιείχε ψευδείς και κακόβουλες αναφορές για εμάς, πρέπει να αναφέρουμε τα ακόλουθα προς γνώση των φίλων του συλλόγου και για αποκατάσταση της αλήθειας:

Καταδικάζουμε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και με όλη την ένταση της φωνής μας κάθεκακόβουλη ενέργεια σε βάρους της περιουσίας του συλλόγου, όπως η απόπειραεμπρησμού.

Καταδικάζουμε κάθε μορφή συκοφαντικής ενέργειας κατά των προσώπων του Δ Σ με την ρήψη φειβ-βολάν και προτείνουμε, στην θέση της επιδεικνυόμενης αδράνειας του ΔΣ, την άμεση προσφυγή στις εισαγγελικές αρχές για την προστασία των διοικούντων που καθυβρίζονται.

Είναι θετική η εξαγγελία από το Δ.Σ. ανοικτής ημερίδας με σκοπό την ενημέρωσητων διαφωνούντων και μη. Θα είμαστε παρόντες για να συμβάλλουμε στηνεξεύρεση λύσης χωρίς δαιμονοποίηση καμιάς πλευράς. Εκεί θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Περιμένουμε φυσικά τον ορισμό σύντομηςημερομηνίας.

Όποιος συνέταξε την ανακοίνωση έχει, ή μικρή μνήμη, ή μεγάλο θράσος. Ησύμβαση του 2011 έχει λυθεί εγγράφως λόγω των και τότε αντιδράσεων φορέωνκαι κατοίκων. Η κεραία τοποθετήθηκε εκ νέου τον περασμένο Σεπτέμβριο χωρίςθεσμική απόφαση του συλλόγου.

Όι θολές παραπομπές σε αποφάσεις τωνπερασμένων διοικήσεων είναι δικαιολογίες που δεν πείθουν. Αυτή η συνεχήςεπίκληση ανύπαρκτων αποφάσεων των παρελθόντων διοικήσεων του συλλόγουαποτέλεσε την αφορμή της παρέμβασής μας.

Στο Απόλλωνα δεν υπάρχει συμπολίτευση και αντιπολίτευση, οι διαχωρισμοίαυτοί φανερώνουν τις προθέσεις όσων τους κάνουν.

Εμείς προασπίζουμε και θα υπηρετούμε τα συμφέροντα του συλλόγου σε πλαίσια νομιμότητας, οτιδήποτεάλλο, δεν μας αφορά.

Το μέλος του Δ.Σ.: ΒΕΡΒΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τα μέλη του συλλόγου και πρώην μέλη του ΔΣ Απόλλων:

1) ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

2) ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ ΦΩΤΗΣ

3) ΝΙΑΡΌΥ-ΛΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

4) ΦΌΥΤΡΗΣ ΝΙΚΌΣ

5) ΖΕΡΒΑ ΔΕΣΠΟΙΝ»