Ανεβάζει στροφές ο Απόλλων

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη, ο Απόλλων Εγλυκάδας επικράτησε της νεανικής και αξιόμαχης ομάδας των Πετεινών με 2-0. Σκόρερ για την ομάδα της Εγλυκάδας ήταν ο Νίκος Παντελής, σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Γελάσιο και Παντελή, ενώ και οι Πετεινοί είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στις οποίες είπε «όχι» ο έμπειρος Θανάσης Παπαπαύλου. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η «επιστροφή», έστω και για φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Απόλλωνα, στην συνοικία της και σε μια έδρα που έζησε πολλές μεγάλες στιγμές στο παρελθόν.

Πετεινοί (Τ. Βασιλόπουλος): Παλαιοθόδωρος, Μαργώνης, Γεωργαντόπουλος, Σταθόπουλος, Παπαγεωργίου, Δελδήμος, Σπηλιόπουλος, Π. Ταγάρας, Μπασιλάρης, Θ. Ταγάρας, Ντίνος. Αγωνίστηκαν και οι Κοντογιώργης, Αντωνόπουλος, Ρόδης, Φελέκης, Βασιλόπουλος, Γιαννόπουλος, Μακρυπόδης, Νικολόπουλος.

Aπόλλων Εγλυκάδας (Δ. Σγούρας) : Παναγιωτόπουλος, Αργυρόπουλος, Τσαουρδάς, Καφεντζής, Βασιλακόπουλος, Φωτακόπουλος, Τσαούσογλου, Μπαλτίκας, Γ. Βανάκας, Μαραχώρης, Καραπίτσος. Αγωνίστηκαν και οι Παπαπαύλου, Παντελής, Γελάσιος, Ι. Βανάκας, Μπαρδούσης.