Αναβολή και επίσημα…

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει μπάλα σε Σούπερ Λίγκα, Football League και Γυναικείο και το ποδόσφαιρο θα … επιστρέψει στην Ελλάδα το διήμερο 26-27 Νοεμβρίου.

Ήταν ούτως ή άλλως δύσκολο να τρέξουν τόσο γρήγορα οι εξελίξεις, να τα βρουν, να συμφωνήσουν όλοι με όλους (ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ, ΠΔΕ ΕΠΟ, υφυπουργείο Αθλητισμού), να προχωρήσουν και να επιστρέψει η ποδοσφαιρική κανονικότητα στην Ελλάδα από αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/11).

Εξάλλου, πόρισμα δεν προκύπτει για την πυρκαγιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, ίχνη δραστών δεν έχουν βρεθεί και η διακοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να συνεχιστεί για μία ακόμη εβδομάδα.

Παράλληλα, Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προς το παρόν δεν υπάρχει, καθώς θα την ανακοινώσει αύριο ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης (ακούγονται οι Τριτσώνης, Κάκος, Κουλουκάκης, Σαραϊδάρης).

Έτσι, ουσιαστικά «κλείδωσε», σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν εκ νέου στις 26-27 Νοέμβρη! Κοινώς, μπάλα μέχρι τότε δε θα έχει σε Σούπερ Λίγκα, Β’ και Γ’ Εθνική και Γυναικείο, οπότε από φιλικά άλλο τίποτα τις προσεχείς ημέρες…