Αναλαμβάνει η Παναχαϊκή Συμμαχία, «παίζουν» και ομογενείς!

Με την ανάδειξη του Παναγιώτη Σεμιτέκολου στην προεδρία της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, άνοιξε ο δρόμος των ουσιαστικών συζητήσεων με την «Παναχαική Συμμαχία», με στόχο την άμεση θετική κατάληξη. Οι 15 Πατρινοί που συγκροτούν την «Συμμαχία», είχαν συνάντηση σήμερα το μεσημέρι και κατέληξαν στην απόφαση άμεσα να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με το νέο πρόεδρο, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ίδιοι δεν διεκδικούν κάποιο διοικητικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η «Παναχαϊκή Συμμαχία» θα δηλώσει ξεκάθαρα ότι εγγυάται τη χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, διεκδικώντας το δικαίωμα να οργανώσει το τμήμα, ορίζοντας τον προπονητή της ομάδας, τον Γενικό Διευθυντή και τον Τεχνικό Διευθυντή.

Μάλιστα για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή προορίζεται ο Κώστας Κατσουράνης, ενώ ευχάριστη έκπληξη θα προκαλέσει και το όνομα του Γενικού Διευθυντή.

Από την απόφαση αυτή, καθίσταται φανερό ότι οι «15» Πατρινοί, θεωρούν αξιόπιστο συνομιλητή τον νέο πρόεδρο της Ερασιτεχνικής.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «15» είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν τις προσεχείς ημέρες, καθώς ήδη εκδηλώνεται ενδιαφέρον συμμετοχής στην «Παναχαϊκή Συμμαχία» και από άλλους επιχειρηματίες, αλλά και από ομογενείς που κατάγονται από την περιοχή μας και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο εξωτερικό.