Ανακοίνωση Πανμοβριακού για τη διαιτησία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση του Πανμοβριακού Ριόλου για το ματς κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Δείτε αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Πανμοβριακού θεωρεί ατυχέστατη την απόφαση της επιτροπής Διαιτησίας να ορίσει τον Κύριο Τζαγκαράκη για να διευθύνει το πιο δύσκολο αγώνα της αγωνιστικής που πέρασε στο ντέρμπι μεταξύ του Πανμοβριακού και του Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο οποίος για άλλη μια φορά δεν έθελξε με την απόδοση του κινούμενος στην μετριότητα ,πιστεύουμε ότι δεν ικανοποίησε ούτε τον παρατηρητή διαιτησίας και αδίκησε την ομάδα μας αρνούμενος πεντακάθαρο πέναλτι σε καίριο σημείο του αγώνα καθώς και με συνεχόμενα σφυρίγματα φάουλ γύρω από την περιοχή μας δημιουργούσε συνθήκες επίθεσης για τους φιλοξενούμενους. (Από τέτοιες φάσεις προήλθαν και τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων)

Δεν μειώνουμε την προσπάθεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους του μα θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής στα περισσότερα εκ των κρισίμων και μη παιχνιδιών που έχει οριστεί δεν τα έχει καταφέρει ή ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Την ημέρα του ντέρμπι ο κατά γενική ομολογία (παικτών και παραγόντων) καλύτερος διαιτητής του συνδέσμου Κος Παπαδόπουλος σφύριζε το Κεραυνός -Άρης. Επίσης ο εμπειρότερος διαιτητής πλέον της κατηγορίας που έχει πλέον αλλάξει επίπεδο και φαίνεται Κος Μακρυπόδης σφύριζε το Δόξα Παραλίας-Εθνικός Σαγεικων. Ακόμα ο πιο φορμαρισμένος διαιτητής της φετινής περιόδου Κος Καλύβας σφύριζε το Πήγασος -Λιμνοχώρι.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τον ορισμό του Κυρίου Τζαγκαράκη και θεωρούμε ότι ουδεμία βελτίωση έχει παρουσιάσει στην διετία. Αν τα αρμόδια όργανα ψάχνουν να δημιουργήσουν σοβαρούς εκπροσώπους στο χώρο της ευρύτερης διαιτησίας και να τους προωθήσουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες είναι καλό να ψάχνουν και σε άλλα πρόσωπα.

Νοσταλγούμε εδώ και καιρό έναν νεαρό με τα πλουσιότερα προσόντα τόσο νέου διαιτητή που πέρασε και εξαφανίστηκε από τις κατηγορίες μας ,τον Κύριο Ρίτη.

Τέτοιους πρέπει να αναζητούμε για να ψηλώσουμε την Διαιτησία..

Πάντα θα λέμε την γνώμη μας ,η ομάδα μας βοηθάει τον ανταγωνισμό και την εικόνα της Κατηγορίας και απαιτούμε σεβασμό από κάθε εμπλεκόμενο όργανο για την προσπάθεια των παιδιών μας.

Οι ομάδες συντηρούν και στηρίζουν κάθε φορέα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου».

Με σεβασμό το Δ.Σ. του Πανμοβριακού