Ακαδημία: Διπλό με μια… έκπληξη!

Στο πρώτο οικογενειακό διπλό της Ακαδημίας των σπορ στο στάδιο της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας χαντ-μπολ, οι αθλητές του συλλόγου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (κίτρινοι – μπλε) και έπαιξαν μεταξύ τους, όπου βρήκε νικητές τους μπλε με σκορ 37-32(17-17). Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

ΜΠΛΕ: Παπαδόπουλος 3,Γεωργίου 4, Παπαλέξης 4, Μήλας 5, Καλούδης 8, Διαμαντόπουλος, Μάρκοβιτς 11, Τριαναταφύλλου 2, Παπαγιαννόπουλος.
ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Τσάμης 4, Παπανικολάου 1, Διάφας 1, Μαρκάτος 6, Κωνσταντινίδης 5, Κατσαίτης 2, Γαλάντες 5, Σταυρόπουλος 2, Αγγελής 6, Καραγιάννης.

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι το διπλό παρακολούθησε ο παλιός παίκτης – αρχηγός της ομάδος Ευάγγελος Διαμαντόπουλος ( στην φωτό όρθιος δεξιά με τον γιό του αγκαλιά) με τον μικρό του γιό, ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο όπου ζει και εργάζεται εκεί. Μάλιστα συνεχίζει να παίζει χαντ-μπολ στην Β’ εθνική της Κύπρου στον σύλλογο ΘΟΙ Αυγόρου που έχει έδρα στην ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου.