Αγώνες «φωτιά» και must win

Μια τετράδα αγώνων μέχρι να πάμε στη διακοπή για την αλλαγή του χρόνου (αφού τα Χριστούγεννα θα τα περάσουν θέλοντας και μη στα παρκέ λόγω της 12ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη των Χριστουγέννων!) έχει ο Απόλλωνας, στην οποία τουλάχιστον τρεις νίκες είναι μονόδρομος για να κάνει το «άλμα» βαθμολογικά.

Τρεις αγώνες στην Περιβόλα

Το μεγάλο συν για την πατρινή ομάδα, είναι ότι στην εν λόγω τετράδα, οι τρεις αγώνες είναι μέσα στην Περιβόλα και πιο συγκεκριμένα αυτοί με τους Δόξα Λευκάδας, Άρη και Κύμη (εκτός υπάρχει ο Κολοσσός). Τριάδα που προσφέρεται ακόμη και για το απόλυτο στη συγκομιδή των βαθμών, ενώ το χειρότερο σενάριο προβλέπει πέντε πόντους, και από κει και πέρα ότι μικρότερο θα είναι σκέτη… καταστροφή. Παιχνίδια που είναι μέσα στις αγωνιστικές δυνατότητες των «μελανόλευκων», ακόμη κι αυτό κόντρα στους κίτρινους του Βορρά, οι οποίοι φέτος παρουσιάζουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα, όπως έδειξαν και εναντίον των Προμηθέα και Κόροιβου Αμαλιάδας.

Η αξιοποίηση πλήρως του παράγοντα έδρα στο «καμίνι» της Περιβόλας, εκτός όλων των άλλων θα επιτρέψει στον Απόλλωνα να ξεφύγει αρκετά από τα χαμηλά και να πάει σε… καλές γιορτές, κάτι που το χρειάζεται και ψυχολογικά από τη στιγμή που οι δυο ομάδες που θα υποβιβαστούν, δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζουν εύκολα.

Όλη η «βαρύτητα» στη Δόξα Λευκάδας

Προς το παρών πάντως στον Απόλλωνα, προέχει το ματς του ερχόμενου Σαββάτου (02/12, 5μ.μ.) με τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας στο οποίο η λέξη νίκη, είναι η μοναδική που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου. Το γεγονός μάλιστα ότι οι «μελανόλευκοι» έπαιξαν χθες στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ και με τη Δόξα θα αγωνιστούν το Σάββατο, περιορίζει το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας για το σύνολο του Κώστα Μέξα και αυτό αποτελεί ένα ζήτημα για τον «μελανόλευκο» κόουτς.