Αφιέρωσε τη νίκη στον Σαραντόπουλο ο Οφρυδόπουλος

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στον τρόπο που δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην εξουδετέρωση του Αστέρα Αμαλιάδας στο διάστημα πριν το ματς, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Σαραντόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Αναλυτικά, η δήλωση Οφρυδόπουλου:

«Μεγάλα σκορ έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια ακόμα και σε αυτά των μεγάλων ομάδων. Σημασία έχει να υπάρχει διάρκεια στην απόδοσή μας και όχι πόσα γκολ θα βάζουμε. Σίγουρα όμως, μία νίκη σαν τη σημερινή τη χρειάζονταν εδώ και καιρό οι ποδοσφαιριστές μου και χαίρομαι που την πέτυχαν. Μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε μετά την Τρίπολη σταθήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού της Αμαλιάδας που με την έλευση του Μιχάλη Βλάχου έχει αλλάξει προς το καλύτερο και είναι πιο επικίνδυνη. Ο Αστέρας έπαιζε με δύο σέντερ φορ και εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτό και πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και δίκαια κερδίσαμε.

Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί και δεν μεταμορφωθήκαμε από την Τετάρτη μέχρι σήμερα. Απλά διορθώσαμε κάποια πράγματα, μας βγήκαν αρκετά από αυτά που έχουμε δουλέψει και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο όπου θέλουμε την πρόκριση και να φτάσουμε μέχρι το τέλος του θεσμού. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Γιώργο Σαραντόπουλο που εδώ και λίγες μέρες δεν είναι κοντά μας. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την σημερινή παρουσία του στο γήπεδο παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες».