Α2 βόλεϊ: Ξεκίνημα με ντέρμπι

Πλησιάζει η ώρα για την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής των ανδρών και η αλήθεια είναι ότι για τους Πατρινούς φιλάθλους ξεκινά ιδανικά. Και αυτό γιατί η πρεμιέρα περιλαμβάνει ένα τοπικό ντέρμπι, με την ΕΑΠ να υποδέχεται το Σάββατο στις 8 το βράδυ την Ολυμπιάδα, στο γήπεδό της.

Οι δύο ομάδες έχουν προετοιμαστεί σκληρά και η πρεμιέρα πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις, ωστόσο πρωταρχικός στόχος για «μελανόλευκους» και «πορτοκαλί» είναι να καταφέρουν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, σε όσους βρεθούν στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου.

O προπονητής της Ολυμπιάδας Άκης Δαρείος δήλωσε: «Επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα και μάλιστα με ένα τοπικό ντέρμπι. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά, για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας όλη τη χρονιά. Στόχος είναι μία θέση στην τετράδα και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΕΑΠ, Άρης Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο πρώτος μας αγώνας είναι με μία ομάδα που γνωριζόμαστε καλά αγωνιστικά και αυτό δίνει το στοιχείο του ντέρμπι. Από εκεί και πέρα αυτό που θέλουμε είναι να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας να παίξουμε καλό βόλεϊ» και πρόσθεσε: «Είναι μία ιδιαίτερη χρονιά γα εμάς, τα παιδιά έχουν πολλές υποχρεώσεις και θα πρέπει να διαχειριστούμε όλη αυτή την κατάσταση». Ραντεβού λοιπόν όλων το Σάββατο στο κλειστό της ΕΑΠ για το πρώτο τοπικό ντέρμπι της χρονιάς.