Α2: Και εδώ τοπικό ντέρμπι!

Με ντέρμπι (όπως ακριβώς και στο μπάσκετ σήμερα) μπαίνουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βολεϊ ανδρών ΕΑΠ και Ολυμπιάδα, οι οποίες θα παίξουν μεταξύ τους στις 8 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 1ου Υποομίλου του Β΄Ομίλου. Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, ανάμεσα σε δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ της Πάτρας.

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, εμείς θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και αυτός είναι ο στόχος μας» δήλωσε ο προπονητής της ΕΑΠ, Αρης Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε: «Ξεκινάμε απέναντι σε μία ομάδα της πόλης και εύχομαι το παιχνίδι να εξελιχτεί σε διαφήμιση για το πατρινό βόλεϊ. Φυσικά θέλουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα».

«Είναι παιχνίδι πρεμιέρας και έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας λόγω της ιδιαιτερότητας που έχουν τα ντέρμπι» δήλωσε ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Ακης Δαρείος και συμπλήρωσε: «Δικός μας στόχος είναι η νίκη.Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και η καλύτερη ομάδα να αναδειχτεί νικήτρια».

Οι παίκτες που υπολογίζει ο Αρης Αγγελόπουλος είναι Κάββουρας, Τσαρκάτογλου, Κανελλόπουλος, Πατρινός, Καραγεώργος, Γιαννούτσος, Σαρακίνης, Φάνης Δασκαλόπουλος, Δρακόπουλος, Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης, Θάνος Γεωργακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μούρτζης, Νίκος Μακρυγιάννης, Χάρης Δασκαλόπουλος.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Ακης Δαρείος είναι οι Φιλίππου, Βαλουξής, Νίκος Γεωργακόπουλος, Θεοδωράκης, Αυγέρος, Γεράνιος, Κοσμάς, Ντόντης, Ράπτης, Βασιλάκος, Μακρής, Παναγόπουλος, Καλαϊτζιδάκης, Στούπης.

*Το παιχνίδι ορίστηκαν να διευθύνουν ο Κώστας Μπακλέσης και ο Παναγιώτης Γκόλφης από την Πάτρα. Τα άλλα σημερινά παιχνίδια του 1ου Υποομίλου του Β’ Ομίλου έχουν ως εξής: 7 μ.μ.: Νίκη Αιγινίου -Ελπίδα, 7 μ.μ.: Καρδίτσα-Πήγασος Κοζάνης.