«Κλήρωσε» για Α2 ανδρών και γυναικών

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας αφού ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιάς στους εκπροσώπους των σωματείων ενημέρωσε για την απόφαση του ΓΣ Λαμία να μη δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών (Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος).

Την Παρασκευή 26/8 στην συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας θα αποφασιστεί εάν καλυφθεί το κενό που δημιουργείται μετά την αποχώρηση του ΓΣ Λαμία ή αν θα μπει ένα επιπλέον ρεπό στο πρόγραμμα του ομίλου.

Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Απόλλωνας, Ολυμπιάδα και ΕΑΠ είναι μαζί στον 1ο υποόμιλο του Β’ ομίμου και θα βρουν μπροστά τους τις ΑΣ Ελπίς, ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου, ΣΠΑ Καρδίτσας, ΑΣ Πήγασο Κοζάνης, Ορεστιάδα και Άρη.

Η 1η αγωνιστική εκτός από το τοπικό ντέρμπι ΕΑΠ-Ολυμπιάδα, βρίσκει τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Άρη σε ένα μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει 5 ή 6/11. Στη δεύτερη αγωνιστική (12-13/11), η Ολυμπιάδα υποδέχεται την Καρδίτσα, ο Απόλλωνας την Νίκη Αιγινίου και η ΕΑΠ παίζει εκτός με την ΑΣ Ελπίδα.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον όμιλο της ΕΑΠ συμμετέχουν επίσης οι ΑΟΝ Αμαζόνες, ΓΑΣ Μεσσαράς, ΟΠ Ρεθύμνου, ΓΣ Χαλανδρίου, ΓΣ Πετρούπολης, ΦΟ Βριλησσίων, ΓΣΚ Ηρακλής, ΓΣ Μεσσηνιακός και ΑΣΠ Ίωνες.

Η Πατρινή ομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 5-6/11 και υποδέχεται τον Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια ταξιδεύει στις 12-13/11 στα Βριλήσσια.